Adda și soțul, într-o ipostază indecentă! A pipăit-o în văzul tuturor/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Adda și soțul ei au fost protagoniștii unui episod... indecent. Cei doi și-au exprimat afecțiunea, în mod public, fără să le pese de ce ar putea comenta lumea!

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă, datorită participării la „Asia Express”. Cei doi au fost etichetați de cei care au urmărit emisiunea, drept un cuplu controversat și efervescent.

Și chiar dacă nu puține au fost  persoane care i-au pus la zid pentru modul în care funcționează relația lor, ei le-au dat peste nas de fiecare dată, demonstrându-le că în ciuda aparențelor, iubirea lor este mai puternică decât orice!

Gesturi indecente în public

Recent, Adda a publicat pe contul său de socializare o imagine cu soțul său în timp ce o pipăia pe sâni. Da, da! Ați citit bine! Artista a făcut publică fotografia cu Cătălin Rizea care își exprima dragostea așa cum o face doar în intimitate.

Așa cum era de așteptat, fanii nu au rămas impasibili și „aruncat” cu mii de inimioare în stânga și în dreapta, dar le-au lăsat și comentarii în care i-au atras atenția soțului artistei pentru gest.

„Unde pui mâna băiețaș? ;) / Ia mânuța”, au fost doar unele dintre comentariile internauților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest