Adda, totul despre relația cu CRBL: „M-am întors plângând”

 

Artista a făcut o serie de dezvăluiri ce ar putea cutremura lumea showbiz-ului românesc.

 

În cartea autobiografică pe care a lansat-o recent, Adda a vorbit, fără perdea, și despre relațiile pe care le-a avut cu alte celebrități din showbiz-ul autohton. Între acestea se numără și cunoscutul CRBL, cu care artista a colaborat în repetate rânduri. Noile dezvăluiri ale Addei îl pun într-o lumină ingrată pe CRBL. Iată ce acuzații în aduce vedeta!

 

Cântăreața susține că a fost umilită de CRBL cu câțiva ani în urmă, chiar dacă aceștia au colaborat la numeroase piese care au fost deseori in trend pe Youtube. Adda susține că nici măcar nu era anunțată de partenerul ei de studio atunci când piesele respective erau lansate în mediul online. Însă și alte momente au fost la fel de deranjante pentru artistă.

 

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emmisiune)Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra referenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. (...) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.”, a povestit Adda în cartea autobiografică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest