Adela Popescu a explicat de ce și-a pus cariera pe pauză: „Să facem lucruri absolut banale”

 

Prezentatoarea TV a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre ultimele decizii pe care le-a luat.

 

Adela Popescu are împreună cu Radu Vâlcan trei copii minunați. Ea a decis în ultima perioadă că e cazul să facă o serie de schimbări în viața ei, să renunțe la agitație, să pună cariera pe pauză, tocmai pentru a dedica timp de calitate copiilor și soțului ei. În cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars, Adela Popescu și-a explicat deciziile din ultima vreme.

 

„Am avut un timp pe care mi l-am dorit mult de tot, un timp pe care am vrut să îl dedic familiei și copiilor și să facem lucruri absolut banale împreună, să le fac micul dejun, să mă gândesc cu ce îi hrănesc când se întorc de la școală și ăsta este un timp prețios în anii care nu se vor mai întoarce niciodată”, a declarat Adela Popescu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

 

Adela Popescu a mai precizat: „Spre exemplu, dacă aveam chef să plecăm undeva trei zile, puteam să o facem, dacă ne doream să stăm într-o vacanță mai mult de o săptămână, puteam să o facem (...) A fost un moment pe care mi l-am dorit, pe care mi l-am permis din mai multe puncte de vedere și mă bucur că am luat decizia să trăiesc asta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest