Adela Popescu a slăbit dramatic din cauza problemelor de sănătate! Cum se simte după externare/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Adela Popescu a slăbit dramatic din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. După ce a fost internată în spital și dianosticată cu boala Crohn, vedeta a fost externată și a anunțat care este starea sa actuală.

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a ajuns de urgență la spital, din cauza unor dureri insuportabile de stomac. După ce rezultatul testului de coronavirus a ieșit negativ, vedeta a crezut că poate răsufla liniștită. Însă lucrurile nu au stat deloc așa.

Medicii au diagnosticat-o cu boala Crohn, adică cu ilenită terminală, iar dacă nu este atentă, ar putea ajunge pe masa de operații. „„Nu e de la mâncare, culmea. E o inflamație, n-are legătură cu mâncarea. Nu prea pot să râd. Mi se administrează calmante, antibiotic și anti-inflamatoare.” spunea Adela Popescu după ce a fost internată.

După ce au fost făcute toate investigațiile, Adela Popescu a fost externată și lăsată să se trateze de acasă, însă dacă lucrurile se vor complica, problemele de sănătate ar putea duce la o intervenție chirurgicală.

Odată ajunsă acasă, Adela Popescu a publicat o imagine care o întruchipa pe marginea piscinei cu picioarele în apă, însă cu un pansament pe mâna dreaptă care ascunde o branulă. Odată cu postarea fotografiei, vedeta a ținut să își liniștească admiratorii anunțându-i că este „totul bine”.  Dar chiar și așa, faptul că Adela Popescu a slăbit atât de mult, i-a făcut pe urmăritorii ei să se îngrijoreze și mai mult făcându-i s să se întrebe dacă vedeta este atât de bine precum spune.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest