Adele, pusă la zid după ce s-a pozat în sutien! Motivul din cauza căruia a fost aspru criticată/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

După ce a reușit sa topească 45 de kilograme, Adele se simte mai bine ca niciodată în pielea ei. Mândră din cale-afară de modul în care arată, artista a început să își expună corpul în ținute minuscule, însă noua schimbare nu pare a fi deloc pe placul fanilor. Recent, cântăreața a fost pusă la zid după ce s-a pozat doar în sutien, atrăgând atenția, dar și criticile fanilor.

Adele a uluit pe toată lumea în momentul în care s-a afișat cu noua siluetă. Artista internațională și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit aproximativ 45 de kilograme. Pe lângă un regim alimentar echilibrat, a făcut și foarte mult sport ca să ajungă la rezultatele mult dorite. Și iată că a reușit!

Chiar și așa nu mulți au fost cei care au apreciat schimbarea de look și încrederea pe care artista a căpătat-o în sine, punând-o la zid după ultima imagine publicată pe contul său de socializare. După ce s-a pozat într-un sutien cu motive jamaicane și cu părul strâns în codițe bantu, internauții au luat foc, criticând-o aspru pentru transformarea de look pe care a suferit-o.

Este cunoscut faptul că în Statele Unite ale Americii adoptarea unui look care aparține unei anumite culturi și al unui anumit popor poate fi catalogată drept o jignire, lucru pe care l-a făcut și Adele de data aceasta cu influențele jamaicane, atrăgând o mulțime de comentarii negative.

„2020 devine din ce în ce mai bizar. Adele apare cu coafură Bantu şi însuşire culturală, lucruri pe care nu i le-a cerut nimeni. Acest lucru marchează faptul că toate femeile albe de top din muzica pop sunt problematice. Urăsc lucrul ăsta”, a scris o persoană pe Twitter.

“Ar trebui să meargă la închisoare!”, a declarat altcineva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest