Adelina Pestrițu, primele declarații de pe patul de spital, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19/ VIDEO

 

Adelina Pestrițu a făcut primele declarații de pe patul de spital, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Vedeta a vorbit cu ochii în lacrimi despre momentele cumplite prin care trece.

Adelina Pestrițu se numără printre vedetele care au fost diagnosticate cu noul coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Vedeta a ajuns în urmă cu câteva ore la spital, iar acum se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.  

Adelina Pestrițu le-a mulțumit tuturor celor care se află alături de ea în momentele acestea grele și a făcut și câteva precizări legate de primele simptome ale virusului de temut.

”Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții.”, a spus Adelina Pestrițu

Vedeta a mai precizat că și-a dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care a început să prezinte stări de oboseală acută și să își piardă treptat mirosul și gustul.

”Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc, am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult și că poate căldura de afară m-a făcut să mă simt așa, dar ulterior am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult și am luat decizia să mă testez. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros, nu a fost o senzație pe care am avut-o gust, totul s-a întâmplat treptat.”, a spus Adelina Pestrițu pe InstaStory.

Înainte să se testeze, vedeta a mărturisit că și-a făcut „un test” în propria locuință pentru a verifica dacă într-adevăr își pierde gustul și mirosul. Astfel că și-a pregătit o cafea cu multă miere și s-a dat cu cel mai puternic parfum pe care îl deține, iar rezultatul a făcut-o să meargă, de urgență, la spital.

”Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și mi-am dat seama că începe să dispară gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum din baie și mi-am dat seama că mirosul își face dispariția.”, a mai povestit Adelina Pestrițu!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest