Adelina Pestrițu, primele dezvăluiri despre chinurile prin care a trecut în lupta cu COVID-19: „Un cadru sinistru”

 

Adelina Pestrițu a făcut primele dezvăluiri despre chinurile prin care a trecut, de când a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a documentat, pas cu pas, experiența prin care a trecut în lupta cu COVID-19.

Adelina Pestrițu a publicat pe pagina sa personală un articol în care a povestit în detaliu toată experiența prin care a trecut după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a mărturisit că a trecut prin momente extrem de grele în ultimele zile.

Pe blog-ul său, Adelina Pestrițu a dezvăluit că sentimentele de teamă au încătușat-o încă de la începutul situației, chiar din noaptea în care a mers să se interneze, întrebându-se dacă se va întoarce acasă sănătoasă, sau starea de sănatate se va degrada pe zi ce trece.

„Ma tot uit la cele 9 injectii si nu-mi vine sa ma ating de ele. Imi sun prietenii de nadejde, sa-mi iau incurajarile de la ei. Dupa un timp, cu miscari rapide, care nu-mi lasa prea mult timp de gandire la dispozitie, iau seringa si o infig in burta.” a scris Adelina Pestrițu pe blog-ul său.

Deși nimic prin ce a trecut nu a fost ușor, Adelina este recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a învățat, cât și pentru oamenii pe care i-a întâlnit pe parcursul experienței.

Povestea Adelinei Pestrițu poate fi citită pe blog-ul ei, în postarea intitulată „Jurnal de Izolare”, unde a explicat în detaliu cum au fost tratamentele, cum s-a simțit în timpul lor, dar și cum a fost tratată de internauți odată ce s-a aflat că este infectată cu noul coronavirus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest