Adelina Pestrițu, în vacanță fără Speak! Bruneta își face de cap într-un peisaj de vis

 

Adelina Pestriţu a plecat din nou în vacanţă! Bruneta îşi face de cap fără Speak într-o locaţie de vis! Imaginile spun totul.


Adelina Pestriţu se bucură de soare într-o locaţie de vis. Frumoasa brunetă îşi permite vacanţă după vacanţă şi, culmea, numai în afara graniţelor. De data aceasta, a ales ca destinaţie insulele Maldive. Adelina şi-a luat valiza şi a plecat...în paradis.

"Cu entuziasmul la purtător, am pornit către aventura care ma aştepta în inima oceanului. Am fost întâmpinată de o apă turcoaz de parcă era cea mai de succes operă a lui Michelangelo. Culori vii, oameni prietenoşi, amabili şi o căldura de 30 grade, în ciuda faptului că în această perioadă, zona se afla sub musonul de vară!", a spus Adelina pentru edamagazine.ro.

A lăsat grijile acasă, dar... şi pe iubitul ei, Speak. Cei doi porumbei nu au mai plecat împreună, aşa cum ne-au obişnuit. Vedeta este singurică şi va sta aproape două săptămâni în această vacanţă în locul pe care îl visa de când era mică.

"Am avut norocul şi bucuria să descopăr insulele Maldive din mijlocul Oceanului Indian. Marea mea dorinţă. Momentul mult visat de la o vârstă fragedă", a mai scris vedeta în aceeaşi postare.

Diva va petrece şi se va relaxa şi fără Speak. Şi nu doar atât. Adelina le-a dezvăluit prietenilor virtuali că va îmbina plăcutul cu utilul! Un shooting incendiar pentru o firmă de costume de baie şi ţinute de plajă.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest