Adelina și Cristi Chivu au împlinit 12 ani de căsnicie! Cum și-a surprins antrenorul soția/ FOTO

 

Adelina și Cristi Chivu au sărbătorit 12 ani de căsnicie, iar noi avem declarații exclusive despre sacrificiile pe care le-au facut cei doi în toți acești ani. Antrenorul a spus și care este secretul unei relații perfecte!

„Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!', au fost cuvintele lui Cristi Chivu care a simțit să își declare dragostea nemărginită pe care i-o poartă soției sale, printr-o postare pe pagina sa de instagram.

Fostul Căpitan al Naționalei a sărbătorit 12 ani de căsnicie alături de frumoasa lui soție, Adelina, pe plajă. Iar fotografia cu ei doi spune totul despre ce simt unul pentru celălalt.

Cei doi au o căsnicie frumoasă, însă nu a fost mereu totul roz pentru că relația lor a fost supusă multor încercări de-a lungul timpului. Mai ales, în perioada în care Cristi Chivu era departe de casă.

„După atâția ani, după atâtea sacrificii, de când m-am lăsat, am considerat că este mult mai corect și frumos sa îmi petrec timpul alături de familie cât mai mult. Mi-am găsit și niște lucruri de făcut care nu mă țin departe de casă atât de mult. Nu mai am deplasări, ceea ce este un lucru îmbucurător” a spus Cristi Chivu, în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

De când s-a retras din fotbal, Cristi Chivu s-a axat mult mai mult pe viața de familie, alături de soția sa Adelina, dar și de fiicele sale Natalia și Anastasia, care se bucură din plin de prezența tatălui. Cei doi amorezi trăiesc la Milano, unde sportivul este antrenorul echipei de juniori de la Intermilano. Iar soția sa s-a lansat în industria fashion cu un brand de haine nou.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest