Adevăratul motiv al despărțirii dintre Ramona Olaru și Cuza: „Am tot trecut cu vederea”

 

Ramona Olaru și Cuza au fost protagoniștii unei povești de dragoste cu năbădăi. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, din nou, iar acum asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” a dezvăluit care a fost motivul despărțirii, prin intermediul unui mesaj cu subînțeles dedicat fostului iubit.

Deși Ramona Olaru este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și nu arată când are o problemă, se pare că relația pe care a avut-o cu fostul iubit nu a fost deloc una frumoasă, așa cum a dat de înțeles în social media.

Asistenta de la Antena 1 a scris un mesaj pe contul său de socializare, care a ridicat masive semne de întrebare. Blondina a dezvăluit că a fost mult prea înțelegătoare cu oamenii din jurul ei și că a trecut cu vederea, de mult prea multe ori, lipsa de respect și comportamentele nepotrivite ale diverselor persoane.

"Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului”, a fost mesajul postat de Ramona Olaru pe Instagram.

Ce sfat i-a dat mama Ramonei Olaru în viața amoroasă

Înainte de mesajul legat de posibilul motiv al despărțirii de Cuza, Ramona Olaru împărtășise cu urmăritorii ei povețele pe care i le-a oferit mama ei, de-a lungul timpului, în ceea ce privește viața ei amoroasă.

Blondina a dezvăluit că mama sa a sfătuit-o să își caute un bărbat răbdător, care să o iubească cu adevărat și să îi evite pe cei care promit prea multe și care nu știu cum să aibă grijă de ea.

„Tu le faci pe toate singură și asta sperie pe oricine. Doar omul potrivit pentru tine va rămâne, te va susține și îți va dărui liniștea de care ai nevoie. Draga mea, tu ești o furtună și puțini bărbați știu cum să te calmeze”, a spus Ramona Olaru pe pagina sa de socializare, în urmă cu puțin timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest