Adevăratul motiv pentru care Dan Alexa a divorțat de soție: „Și-a dedicat viața pentru mine. Am fost imatur”/ VIDEO

 

Dan Alexa a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit cu lux de amănunte despre adevăratul motiv pentru care a divorțat de cea care i-a fost alături la bine și la greu ani buni.

Dan Alexa este unul dintre cele mai cunoscute figuri în lumea sportivă, dar chiar și așa, când vine vorba de viața sa personală, discreția este cuvântul de bază în acest sens. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, celebrul antrenor a vorbit cu lux de amănunte despre mariajul pe care l-a avut cu soția sa, dar și care a fost motivul din cauza cărui a divorțat.

Antrenorui a ținut să precizeze că o respectă foarte mult pe mama fiicelor lui și chiar dacă fosta parteneră de viață i-a oferit tot ce și-ar fi dorit un bărbat, imaturitatea emoțională și-a spus cuvântul.

Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. (...) Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (...) Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă”, a afirmat Dan Alexa, într-un interviu pentru Antena Stars.

Cât despre relația care există în prezent între el și mama fiicelor sale, Dan Alexa a mărturisit că se înțeleg de minune, mai ales că la mijloc se află doi copiii pe care ambii își doresc să îi educe frumos și să se bucure de armonie în familie.

O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte”, a concluzionat antrenorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest