Adevărul a fost spus! Cum își îndeplinește rolul de tată, George Burcea, după despărțirea de Andreea Bălan: „Vii, dar trebuie să îi și crești”

 

Andreea Bălan a trecut prin momente foarte grele în ultimul an, iar lucrurile au devenit și mai grele odată cu separarea de George Burcea. Multe detalii șocante din relația lor au ieșit la iveală, iar conflictul de proporțiii dintre ei pare că avansează pe zi ce trece, mai ales după cuvintele grele pe care și le-au aruncat chiar în seara de Paște.

Andreea Bălan a fost făcută cu ou și cu oțet de George Burcea, după ce artista l-a blocat pe fostul partener de viață de pe contul de instagram al Ellei, fiica cea mare a celor doi. Argumentele acțiunii cântăreței au constat în faptul că fostul soț a postat o serie de imagini cu fetițele lui, iar imediat după a publicat o fotografie cu un bărbat care avea la gât un satâr. Din dorința ca fetițele ei să nu fie asociate cu niciun tip de violență a decis să îl blocheze ca să nu mai aibă acces la imaginile cu cele mici.

Furios din cale-afară, George Burcea a jignit-o atât în public, în mediul online, cât și prin mesaje private, iar gestul lui nu a făcut nimic altceva decât să o rănească.

 „Mi se pare foarte urât, ar trebui să mă respecte mai mult pentru că sunt mama copiilor lui, așa cum și eu am păstrat pentru mine, foarte multe detalii despre certurile noastre.

El nu mai ține cont de faptul că sunt mama copiilor și s-a transformat foarte mult și în ultimele luni. El deja se transformase în ianuarie, februarie, iar acum de când suntem despărțiți este mult mai acid. Îmi pare foarte rău de acest lucru, mi-aș fi dorit o despărțire mai amiabilă. Și au existat niște cuvinte grele spuse de el, dar astea au fost în privat și în mediul online au fost cele pe care voi le-ați văzut și care sunt destul de urâte, dar în privat au fost și mai urâte.” a mai spus artista.

Le vizitează foarte rar și nu contribuie în niciun fel

După ce s-a tot scris în presă că George Burcea nu are grijă așa cum ar trebui de micuțele sale, iată că Andreea Bălan a confirmat zvonurile. Artista este de părere că prin acțiunile sale încearcă să arate cât de fericit este că a scăpat de mariaj și de viața de familie. Dar chiar și așa, rolul de tată nu va dispărea niciodată, iar asta presupune o serie de responsabiilități pe care nu le respectă.

„Este într-o perioadă de rebeliune, probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități. Pentru că na, ai dreptul să vii la copii, dar ai și niște responsabilităti, adică nu doar să vii, trebuie să îi și crești. Și el în ultimele luni a venit de șase, șapte ori, adică destul de puțin.” a mai spus cântăreața.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest