Adevărul a fost spus! De ce mama fetiței lui Codin Maticiuc refuză să apară în lumina reflectoarelor

 

Cine ar fi crezut că vor veni și vremurile astea? Codin Maticiuc, cel supranumit „Craiul de Dorobanți” a fost cumințit de o brunetă superbă, alături de care are și o fetiță minunată. Iar dacă pe micuța Smaranda o tot vedem în mediul online, alături de el, nu putem spune același lucru și despre partenera de viață.

Dacă nu demult l-am fi întâlnit pe Codin Maticiuc în cele mai „nebune” cluburi din București, alături de domnișoare, care mai de care mai sexy, iată că vremurile acelea sunt de mult apuse, iar noua viață îi place la nebuniei fostului Cassanova de România.

Codin Maticiuc a dezvăluit că statutul de tătic l-a cumințit instant, dar și răbdarea partenerei de viață a reprezentat un aspect important. Însă discreția sa față de femeia care i-a cucerit inima și cu care o are pe micuța Smaranda a ridicat multe semne de întrebare. Dar iată că acum a făcut lumină!

Creatorul succesului „Miami Bici” a dat din casă și a mărturisit că motivul pentru care nu se afișează cu iubita sa este pentru că ea nu își dorește acest lucru. Codin Maticiuc a completat spunând că partenera lui este o femeie discretă și nu vrea să aibă parte de un astfel de atenție, din simplul fapt că este iubita lui.  

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de atenție, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a explicat Codin Maticiuc, pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest