Adevărul a ieşit la lumină! S-a aflat cauza incendiului în care nepoţelul Cristinei Pucean a murit!

 

Cristina Pucean este la culmea disperări! După ce a trecut prin cea mai mare dramă a vieţii ei, atunci când şi-a pierdut nepoţelul drag, într-un incendiu devastator, acum a aflat şi care a fost cauza care au declanşat flăcările mistuitoare.

În urmă cu câteva săptămâni, când celebra dansatoare era plecată în strainătate, atunci s-a întâmplat şi tragedia. Cristina Pucean urma să susţină o cântare, iar apoi să vină înapoi în România, alături de familie. Exact cum a aterizat în ţară, a aflat tragica veste care a avut loc chiar la ea acasă. Familia ei i-a ascuns ce s-a întâmplat cu nepoţelul drag, până nu a ajuns în ţară.

Motivul izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit. Iar anunţul a fost făcut de Dorian Popa pe canalul său de Youtube, în timp ce mărturisea cât de şocat este de cele întâmplate. "Copilaşul acela? Mi se pare, şi din ce, dintr-un scurtcircuit, mi se pare revoltător. Până la urmă asta este viaţa, cu bune şi cu rele, nu reuşesc să-mi revin. Credeţi-mă că sunt şocat", a spus Dorian Popa pe Youtube.

Durere fără margini pentru Cristina Pucean

"O iau de la zero, dar era mult mai frumos dacă o luam de la zero şi să fi trăit. Nu prea am putut să mănânc în perioada asta şi am băut foarte multe cafele să rezist, deoarece nu dormeam. Când închideam ochii îi vedeam imaginea lui, toate filmuleţele din telefon şi toate cele[...] Vreau să-mi revin în totalitate şi să lupt pentru Raym[...] Ultimă dată când l-am văzut pe Raym, m-a ajutat să-mi fac bagajele'', a spus Cristina Pucean în primul interviu acordat după moartea nepoţelului ei, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest