Adevărul despre cum s-au cunoscut Margherita de la Clejani și Theodor: „Nu știa cine este”

 

După ce toată lumea s-a dat cu presupusul în ceea ce privește modul în care Margherita de la Clejani a intrat în contact cu Theodor, avocatul tânărului a spus tot adevărul și a dezvăluit cum anume s-au cunoscut cei doi, cât și ce s-a întâmplat în ziua cu accidentul.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, avocatul lui Theodor, Adrian Georgescu, a mărturisit că în momentul în care tânărul a făcut cunoștință cu Margherita de la Clejani, nici nu știa din ce familie provine și nici afacerea pe care urma să și-o deschidă. Ulterior, după mici discuții, fata Clejanilor i-a povestit că are de gând să pună bazele unei afaceri în domeniul fashion, iar atunci când a aflat că Theodor a urmat studii de design, au intrat mai mult în detalii.

„El pe Marga a cunoscut-o cu o săptămână în urmă, la studioul de integistrare al unui producător muzical, este vorba despre fiul lui Dan Bittman. Nu știa că este fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, nu știa ce gen muzical cântă ea. De la ea a aflat de afacerea pe care Marga vrea să o deschisa, cu produse vestimentare. Așa a aflat Marga despre studiile pe care Teo le urmează la design. Teo a venit de vreo două-trei ori la Ploiești, nu a stat toate cele șapte zile în București. Au fost separați căteva zile.” a declarat Adrian Georgescu.

Ce s-a întâmplat în ziua accidentului

Adrian Georgescu a mărturisit că în ziua accidentului Theodor și Margherita de la Clejani au muncit încontinuu, iar singurele pastile pe care tânărul le-a văzut în mâna Margăi au fost pentru dureri menstruale.  

„În ziua accidentului au lucrat toata ziua, au muncit la mai multe logo-uri pentru sigla magazinului Margăi. Nu i-a dat, nu a consumat, nu a vazut-o să fi băut așa ceva. A luat niște medicamente pentru dureri menstruale”, a mai spus Adrian Georgescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest