Adevărul despre despărțirea lui Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp. Cine a înșelat cu cine: „Mă gândeam că poate se opresc”

 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă păreau ideali unul pentru celălalt, atât datorită vieților simple pe care le aveau în acel moment, cât și datorită pasiunii pentru același domeniu, lucrurile au luat o întorsătură dramatică într-un timp foarte scurt.

Mariajul lui Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-a încheiat rapid și, se pare că motivul a fost infidelitatea... din partea ei. După divorț, cântăreața s-a refugiat în brațele lui Cosmin Isăilă, fiind și cel mai bun prieten al fostului soț.

„Au fost probleme, ne-am împăcat, am trecut peste. Am greşit cu ceva. Nu e adevărat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el. El o dădea pe consolări. Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seamă conversaţiile lor." spunea Culiță Sterp la vremea aceea.

Mai mult decât atât, relația celor doi exista încă de pe vremea de când Carmen încă era căsătorită cu Culiță, iar artistul a dezvăluit că a descoperit dovezile trădării din timpul mariajului, dar că a încercat să îi separe, dar fără succes.

„O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Mă gândeam că poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea că e fratele meu, că mă iubeşte, mă respectă. I-am trimis mesajele. S-a tăiat tot. A zis că e din vina ei, că ea se tot plângea că noi ne certăm. N-a terminat. L-am rugat să nu îi zică, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a făcut un pic pasul înapoi, l-am apreciat că a dat de înţeles că vrea să termine. Am şi mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună” mărturisea Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest