Adevărul despre despărțirea lui Doru Todoruț de Irina Baianț! Ce a spus artistul: „Ploaia a venit”

 

După ce în presă au tot apărut zvonuri conform cărora Doru Todoruț și Irina Baianț și-au spus adio, artistul a decis să facă lumină în ceea ce privește relația lui și să spună cum stau, de fapt, lucrurile între el și logodnica lui.

Doru Todoruț și Irina Bianț formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă nu au fost niciodată protagoniștii unui scandal amoros, în presă, s-a tot vehiculat că relația celor doi a apus de mult din cazua neînțelegerilor.

Potrivit unor apropiați ai cuplului, relația celor doi s-ar fi deteriorat din cauza unor momente tensionate care ar fi constat în refuzul sopranei de a avea un copil cu Doru Todoruț la momentul actual.

Din fericire, zonurile sunt doar zvonuri, iar Doru Todoruț a avut grijă ca toată lumea să afle asta. Artistul a postat o imagine cu logodnica sa și un mesaj care a dat de înțeles că le este mai bine ca niciodată, atât pe plan personal, cât și profesional.

„O zi "normală" cu diva: prin coclauri, prin ploaie, numai artă să iasă! ❤️ PS Ploaia a venit imediat după poza asta. Proiect nou, detalii în curând! 🔥🔥🔥” a scris Doru Todoruț pe contul său de socializare.

Se pregătesc de nuntă?

În urmă cu ceva timp, Doru Todoruț a fost invitat în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars unde a dezvăluit că deși cererea în căsătorie a fost deja făcută, organizarea nunții va mai avea de așteptat.

„Cererea am simţit să o fac şi am făcut-o… Contrar aşteptărilor oamenilor care mă urmăresc, nu a însemnat o căsătorie în viitorul apropiat. Înseamnă că i-am exprimat ceea ce simt şi ceea ce intenţionez. Vom găsi împreună o dată în care să facem lucrurile până la capăt. Nu ne grăbim pentru că timpul este al nostru şi ne bucurăm unul de altul.”, a declarat Doru Todoruţ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest