Adevărul despre moartea lui Vadim Tudor! O greșeală făcută chiar de el avea să îl coste viața

 

În urmă cu cinci ani Corneliu Vadim Tudor trecea în neființă. Poetul și politicianul s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, iar după ce a fost îngropat, au ieșit la iveală foarte multe detalii care au ținut de modul în care au murit și despre greșeala pe care a comis-o și care l-a costat viața.

Data de 14 septembrie 2015 este o dată marcantă pentru toți cei care l-au respectat și l-au iubit pe Corneliu Vadim Tudor. Este ziua în care marele poet a plecat dintre noi, lăsând in urmă o familie îndurerată și multe semne de întrebare.

Cauza determinată a morții lui Corneliu Vadim Tudor a fost un atac de cord, la doar câteva zile după ce a fost internat la Centrul Clinic de Urgență și Boli Cardiovasculare al Armatei.

După decesul acestuia, academicianul Mircea Ifrim scotea la iveală detalii cutremurătoare despre moartea celebrului politician, dezvăluind că tragedia a avut loc din cauza unei greșeli făcute de Corneliu Vadim Tudor.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara academicianul Mircea Ifrim. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest