Adevărul despre noul iubit al Mariei Constantin! Este însurat sau nu? Ce zic apropiații artistei

 

Maria Constantin este o ghinionistă în dragoste! După ce toată lumea a crezut că a răsărit soarele și pe strada ei, după despărțirea de Dacian Varga, iată că a fost târâtă într-o nouă controversă amoroasă. Se pare că bărbatul cu care se săruta cu patos, în fața paparazzilor ar fi însurat, dar pentru a afla adevărul, reporterii Spynews.ro au vorbit cu apropiații artistei care au spus care este situația, de fapt.

Pentru că de multe ori, aparențele înșală, reporterii Spynews.ro s-au interesat și au aflat care este statusul amoros al noului iubit al artistei, după ce s-a vehiculat că ar fi însurat! Potrivit unor surse bine informate, bărbatul nu doar că nu mai formează un cuplu cu fosta soție, ci au divorțat de ceva timp.

Mai mult de atât, se pare că relația Mariei Constantin cu noul iubit a început cu mult după ce acesta s-a despărțit de fosta soție, cu acte în regulă. Cât despre presupusa „păruială” dintre fosta parteneră de viață și cântăreață, aceasta nu a existat niciodată, dat fiind că bărbatul este un om liber de ceva vreme, potrivit Spynews.ro

Cine este noul iubit al Mariei Constantin

Maria Constantin s-a refugiat rapid în brațele altui bărbat după despărțirea de Dacian Varga. Și chiar dacă declarase că se va focusa pe creșterea copilului său și pe carieră, iată că și-a întâlnit alesul mai repede decât se gândea.

Maria Constantin și-a întâlnit noul iubit în cadrul unui eveniment important al familiei sale, la care a cântat. Pentru mai multe detalii despre situația controversată în care se află cântăreața, rămâneți pe AntenaStars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest