Adevărul despre operațiile Elenei Băsescu! Medicul estetician a spus câte intervenții și-a făcut EBA

 

Medicul estetician a vorbit despre intervențiile chirurgicale ale Elenei Băsescu și a dat verdictul în legătură cu numărul lor. Ce a observat doctorul la fața fiicei lui Traian Băsescu.

Potrivit doctorului Marian Simion, toate intervențiile fiicei cele mici ale lui Traian Băsescu sunt unele reușite și a vorbit despre fiecare în parte.

”Întâi de toate, sunt tratamente estetice reușite. În primul rând, la nivelul buzelor cu acid hialuronic. Și la pomeți se observă o schimbare, sunt bine augumentați, poate să fie un acid hialurionic cu o consistență mai mare. Rezistă în jur de șase-șapte luni și se poate interveni din nou. La nivelul frunții este vorba despre toxină botulinică pentru relaxarea ridurilor, o procedură absolut normală, obișnuită și se face tot în jur de șase luni. Cred că este o intervenție la nas, este o intervenție reușită. Și mai are și microdermoabraziunea. Când vrea persoana, renunță la tratamentele injectabile, iar pielea revine la normal, evident puțin îmbătrânită. La intervențiile chirurgicale trebuie avută grijă, dar cele injectabile sunt minim invazive”, a spus medicul pentru Antena Stars.

Elena a făcut senzație sâmbătă la nunta nașului ei, însă toată lumea s-a uitat la chipul său care pare foarte schimbat.

Are doi copii

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. În ultima perioadă s-a vorbit chiar că cei doi vor divorța, însă BBogdan Ionescu a infirmat zvonurile.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest