Adevărul despre relația dintre Andreea Raicu și Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea! Sunt sau nu împreună?

 

Multe s-au spus și multe s-au scris despre presupusa relație dintre Andreea Raicu și Matei Stratan, după ce fosta prezentatoare TV a fost surprinsă în compania fostului iubit al Mădălinei Ghenea. Pentru a pune capăt zvonurilor, vedeta a dezvăluit ce există, de fapt, intre ea și afacerist.

Matie Stratan a făcut primele declarații despre ce raport există între el și Andreea Raicu, după ce în urmă cu puțin timp au fost suprinși unul în compania altuia. Speculațiile că ar fi într-o relație au aparut pentru că atât fosta prezentatoare TV, cât și afaceristul, nu s-au mai afișat cu alți parteneri de o bună bucată de timp.

Potrivit spuselor bărbatului, între el ˙și Andreea Raicu nu există nimic altceva decât o relație frumoasă de prietenie, iar motivul pentru care au fost surprinși atât de des împreună constă în faptul că fac parte din același grup de prieteni.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan pentru playtech.ro.

Matei Statan a fost într-o relație cu Mădălina Ghenea preț de trei ani, perioadă în care au devenit părinții unei fetițe minunate căreia îi oferă toate atenția și dragostea, deși nu mai formează un cuplu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest