Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Costi Ioniță, după ce au fost surprinși într-o ipostază interpretabilă

 

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească, atunci când vine vorba de viața personală, Lidia Buble este destul de discretă. Mai ales după despărțirea de Răzvan Simion. Motiv pentru care atunci când a fost surprinsă la brațul lui Costi Ioniță, multă lume s-a întrebat dacă nu care cumva, între cei doi s-a înfiripat ceva.

Sinceră și directă, așa cum ne-a obișnuit, Lidia Buble a spus care este, de fapt, relația ei cu Costi Ioniță. Artista a infirmat toate speculațiile precum ea și celebrul producător ar forma un cuplu și a mărturisit că sunt doar doi prieteni, care colaborează pentru diverse proiecte muzicale în această perioadă.

„Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale", a lămurit cântăreața.

Totodată, Lidia Buble a ținut să precizeze că de-a lungul carierei sale a colaborat cu numeroși reprezentanți ai sexului puternic din industrie, însă asta nu înseamnă că a avut o relație amoroasă cu fiecare dintre ei.

„Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete"a mai explicat Lidia Buble.

De cine s-a amorezat artista, după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble a luat prin surprindere pe toată lumea când a dezvăluit de cine se amorezează pe zi ce trece! Fără niciun pic de modestie, artista a mărturisit că cea de care se îndrăgostește din ce în ce mai mult este... chiar ea, semn că a învățat să se pună pe primul loc, după despărțirea de Răzavan Simion.

”În fiecare zi mă îndrăgostesc și mai mult de mine”, a fost mesajul publicat de Lidia Buble pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest