Adevărul despre relația dintre Ramona Gabor și afaceristul arab! Sunt sau nu împreună: “Legături emoționale, nu financiare”

 

După ce s-a vehiculat că bărbatul cu care a pus imagini pe contul său de socializare ar fi iubitul ei, Ramona Gabor a oferit primele declarații prin care a explicat cum stau, de fapt, lucrurile și care este statusul vieții sale amoroase.

Ramona Gabor trăiește o viață de vis în Dubai, unde se ocupă de afacerile pe care le deține. Și chiar dacă este o femeie extrem de frumoasă și curtată, vedeta nu a mai fost surprinsă de foarte mult timp la brațul vreunui reprezentant masculin, motiv pentru care imaginile în care stătea alături de un afacerist arab au dat naștere unor zvonuri.

Contactată de reporterii Spynews.ro pentru a face lumină în ceea ce privește statusul ei amoros, Ramona Gabor a oferit primele declarații despre ce se întâmplă cu adevărat în viața ei amoroasă.

Potrivit spuselor sale, afaceristul arab cu care a publicat imaginile pe contul ei de socializare este doar un bun prieteni și nimic mai mult. Sora Monicăi Gabor a ținut să precizeze că în viața ei există mai multe persoane apropiate, dat fiind că este mutată de mai bine de un deceniu în Dubai.

„Bineînțeles că am câțiva prieteni foarte apropiați, dar acest lucru nu înseamnă ca toate aceste persoane sunt in spatele meu. Locuiesc de 10 ani aici, este absolut normal sa leg foarte multe prietenii atât cu femei cât și cu bărbați. Prieteniile noastre sunt bazate pe legături emoționale, nu financiare”, ne-a spus Ramona Gabor, direct din Dubai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest