Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Herve Camilleri! De ce nu au divorțat încă: “Suntem două persoane extraordinare”

 

Vestea că Rona Hartner și Herve Camilleri nu mai formează un cuplu a luat pe toată lumea prin surprindere, dat fiind că în urmă cu doar un an și jumătate cei doi au făcut nunta. Și chiar dacă nu mai locuiesc împreună, cei doi încă nu au divorțat. Motivul?

În direct la “Star News, prin intermediul unei convorbiri video, Rona Hartner a dezvăluit de ce ea și încă soțul ei nu au divorțat oficial. Potrivit spuselor celebrei actrițe, relația dintre ea și Herve Camilleri s-a transformat într-una din prietenie, după ce au stabilit să meargă pe drumuri separate, astfel că semnarea actelor de divorț cât mai repede nu reprezintă o prioritate.

Totodată, Rona Harner a mărturisit că despărțirea legală de Herve Camilleri nu va deloc una tipică, dat fiind că divorțul nu a survenit din cauza unor neînțelegeri sau a unor conflicte, ci doar pentru că au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest