Adevărul despre relația dintre Ruby și Andrei Ștefănescu

 

Ruby și Andrei Ștefănescu au fost cei care au dat cărțile pe față, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri precum cei că cei doi au sentimente unul față de celălalt . Artista și prezentatorul de la Antena Stars au mărturisit care este, de fapt, în relația lor.

Ruby a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu s-a întâlnit niciodată cu Andrei Ștefănescu și cu iubitul ei, Robert, în același loc și că nu ar fi vorba despre o relație bazată pe sentimente, ci doar una de prietenie, mai ales că cei doi au participat la mai multe emisiuni împreună.

''Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Andrei şi cu Robert în acelaşi loc şi nu este nicidecum vorba despre aşa ceva. Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care îl are şi atât. Ne întâlnim la Nea Mărin şi aici se termină povestea.

Noi ne întâlnim de cele mai multe la Nea Mărin, la emisiuni sau la diverse evenimente. Andrei este un om extraordinar şi îl iubesc într-un fel prietenesc şi amical. Ne înţelegem foarte bine. Îi iubesc şi pe Liviu, şi pe Andrei, îi iubesc împreună. Sunt doi oameni extraordinari, mă întâlnesc de ani de zile cu ei, facem lucruri extraordinare împreună, dar nici vorbă despre aşa ceva.

Normal că şi Robert îi cunoaşte. Împreună am fost la Asia Express. Eu am simţit că suntem una din echipele lor preferate la momentul respectiv. Mi se pare şi urât să mă justific cu aşa ceva. E ca şi cum dau crezare eu.


Andrei este frumos şi fizic, şi sufleteşte, dar nu. În afară de interacţiunea pe care o avem oricând ne întâlnim, este foarte drăguţ. Adică, mie mi se umple sufletul când îi văd pe amândoi pentru că simt sufletul lor şi ştiu că şi ei îl simt pe al meu, dar nu a fost nici măcar loc de o glumă, de ceva, habar nu am.

Băieţii sunt extraordinari şi îi iubesc, dar nu este vorba despre o iubire sentimentală, o iubire de cuplu. Este vorba strict despre relaţia pe care am reuşit să o construim în timpul participării noastre la diferite show-uri. Sunt norocoasă să îmi desfăşor activitatea printre ei pentru că sunt nişte oameni extraordinari.'', a declarat Ruby, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest