Adevărul despre relația lui Meghan Markle cu Kate Middleton: „I s-a părut greu de acceptat”

 

Odată ce Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rangul de membri „seniori” ai familiei regale, au început să iasă din ce în ce mai multe detalii ascunse dincolo de porțile Palatului Buckingham. Iar printre ele numărându-se și cum se înțelegeau, de fapt, ducesa de Sussex și Kate Middleton.

Potrivit informațiilor oferite de foștii angajați ai celor două cupluri regale, Kate Middleton nu a putut să o accepte pe Meghan Markle ca și cumnată, motiv pentru care nici nu s-a pus vorba de legarea unei prietenii între cele două, care simțeau că nu au nimic în comun.

"Meghan a trebuit să accepte că, deşi are titlul de ducesă, nu este căsătorită cu cel mai important bărbat de la palat. I s-a părut greu de acceptat că trebuie să locuiască într-o casă mai mică de pe domeniul Kensington, deşi lui Harry i-a plăcut. Ea era conştintă că Will şi Kate locuiau într-un complex de apartamente mult mai spaţios", susţine o sursă citată în cartea "Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle", scrisă de jurnalistul Tom Quinn. 

Mai mult de atât, tensiunile dintre cele două cupluri regale au atins cote alarmante, astfel încât a fost nevoie și de intervenția Reginei Elisabeta pentru a aplana conflictele dintre tinerii regali.

Kate Middleton nu a fost singura persoană din interiorul Palatului Buckingham care nu a acceptat-o pe Meghan Markle. Chiar și angajații vechi de la Palatul Regal o priveau de sus pe noua venită, ba chiar aveau și apelative răutăcioase pentru aceasta: Me-Gain, Ducesa Dificilescu sau Di-2.

"Meghan se purta ca şi cum era încă actriţă. Până la urmă, să fii parte din familia regală britanică cere un comportament care seamănă foarte mult cu interpretarea. (...) Ca mulţi alţi oameni neobişnuiţi cu servitori, Meghan a exagerat prin atitudinea ei imperativă. Pe de o parte, voia să fie privită ca o prinţesă a oamenilor simpli, cum a fost Prinţesa Diana, pe de altă parte, cerea ca toţi să fie la dispoziţia ei, imediat ce pocneşte din degete." susține un fost membru al echipei de PR de la Palat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest