Adevărul despre relaţia lui Smiley! Cine e şatena care i-a vindecat insomniile şi de ce a ţinut-o secretă până acum?

 

Avem dovada clara ca Smiley se iubeste cu o tanara superba care are ii este colega de breasla.

A pozat în burlac, dar de fapt el e luat! Smiley şi-a ţinut iubita ascunsă aproape un an. Zilele trecute însă, artistul a fost surprins de paparazzi cu tânăra care i-a furat inima. Se pare că şatena misterioasă care a reuşit să îl vindece pe artist de insomnii este o colegă de breaslă. Ce-i drept nu e de pe plaiuri mioritice, ci tocmai din Chicago, dar ştiţi cum se spune... când dragostea e mare, distanţa nici nu mai contează.

După relaţia cu Laura Cosoi, Smiley nu a mai pomenit de nicio altă domnişoară din viaţa lui... Asta până când a fost prins pe picior greşit. Haideţi să vedem cine e tânăra cu care se iubeşte artistul.

Şatena misterioasă se numeşte Olivia Reyes, este din Chicago, şi... la fel ca şi artistul nostru se învârte în lumea muzicală. Cei doi ar fi extrem de apropiaţi, lucru care se vede clar şi din postările tinerei. Dacă aruncăm un ochi pe paginile ei de socializare, observăm că petrece foarte mult timp la casa de producţie pe care o deţine Smiley. Mai mult, în urmă cu câteva zile, Olivia ar fi petrecut noaptea acasă la artist.


O altă postare de-a artistei l-a dat de gol pe Smiley. Cântăreţul nu s-a putut abţine, şi imediat ce şatena a făcut publică o fotografie, artistul a şi sărit cu like-ul. Tânăra a fost în România în luna ianuarie, conform unei postări pe contul său de Twitter. Ulterior, în aprilie, aceasta a revenit cu o nouă postare în care a recunoscut că este "legată" de țara noastră.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest