Adevărul din spatele relației Roxanei Vancea cu Elena Popa, iubita care s-a sinucis: „Nu mai puteam să salut pe stradă niciun bărbat”

 

După ce fosta iubită a decis să își încheie socotelile cu viața, Roxana Vancea a spus care era adevărul din spatele relației cu Elena Popa și care era motivul pentru care erau împreună!

Elena Popa a lăsat în urmă o familie îndurerată și foarte multe întrebări fără răspuns din partea celor dragi, care încă nu înțeleg gestul extrem al femeii. Fosta iubită a Roxanei Vancea se confrunta cu o depresie cruntă de mai bine de cinci ani de zile, însă chiar și așa, au apărut foarte multe zvonuri precum sinuciderea a fost cauzată de o decepție în dragoste.

Enervată la culme de toate cele auzite, Roxana Vancea a dezvăluit cu lux de amanunte de ce a format un cuplu cu Elena Popa, de fapt.  

Fosta asistentă TV a mărturisit că relația lor a fost un paravan pentru presă, fiind sătulă de cei care „o combinau” cu orice bărbat pe care îl saluta pe stradă. Astfel că Roxana Vanca a decis să se cupleze cu cea mai bună prietenă, ca să nu îi mai apară numele în tabloide atunci când purta o conversație cu un reprezentant al sexului puternic.

”A acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei.”, este o parte din mesajul postat de vedetă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest