Adevărul va ieși la iveală! Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară va fi externată! Și-a recăpătat mobilitatea!

 

Starea de sănatatea a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este mult mai bună! Artista începe să își revină și va trece la etapa de recuperare, fiind transferată într-o clinică neurologică, după ce a fost internată mai bine de o lună la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Maria Macsim Nicoară a fost internată în comă, după ce soțul său ar fi găsit-o căzută la capătul scărilor interioare din vila lor din Aroneanu. În jurul cazului s-au lansat mai multe ipoteze, printre care și cea a violenței domestice. Până acum nu s-a putut afla adevărul, dat fiind că medicii care au îngrijit-o au fost extrem de rezervați în ceea ce priveau șansele ei de supraviețuire.

Din fericire, mezzosoprana se simte mai bine și va fi externată. Maria Macsim Nicoară va fi transferată la un centru de recuperare din Iași.

„Pacienta va fi transferată la Spitalul de Recuperare din Iași, unde va urma o perioadă de recuperare neuromotorie. Se observă o ameliorare ușoară a stării sale de sănătate”, au fost declarațiile dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, pentru BZI.

Încă nu se știe pe ce dată va fi transferată.

„Am avut o discuție cu medicii de la Spitalul de Neurochirurgie. Pacienta ar putea fi transferată la noi, am rezervat un loc, însă nu știm când se va face transferul. Starea ei de sănătate se poate modifica. Pacienta va fi transferată pentru recuperare neurologică. Nu am văzut pacienta, nu am analizat starea ei de sănătate ca să mă pot pronunța în momentul de față”, a spus pentru aceeași sursă dr. Bogdan Ignat, șeful secției de Neurologie din cadrul Spitalului de Recuperare Iași.

Maria Macsim Nicoară și-a recăpătat mobilitatea și își poate mișca mâinile și picioarele de pe partea dreaptă, poate clipi și respira fără aparate, dar chiar și așa starea de sănătate i se poate schimba din secundă în secundă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest