Adi Bodi, față în față cu turcul cu care ar fi fost Bianca Drăgușanu! Detalii inedite de la întâlnire! FOTO

 

O imagine bombă zguduie showbiz-ul autohton! Alex Bodi, la aceeași masă cu turcul cu care ar fi fost Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp, după despărțirea de afacerist! Detalii inedite de la întâlnire!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format una dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească, iar asta, atât din cauza numărului mare de separări și împăcări, cât și a zvonurilor care s-au tot perindat prin presă referitoare la infidelitățile din relația lor.

În urmă cu ceva timp, dupa una dintre despărțirile de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu ar fi fost surprinsă în compania milionarului turc, fostul iubit al Ioanei Filimon, Cengiz Şıklaroğl.

La scurt timp de la speculațiile conform cărora între blondină și turc nu ar exista doar o relație de prietenie, Drăgușanca a infirmat zvonurile și a precizat că este o cunoștință veche, ce întotdeauna a tratat-o cu respect.

Ulterior, Bianca și Bodi s-au împăcat, dar chiar si așa, afaceristul nu a putut crede în vorbele partenerei sale și a suspectat că între ea și turc a existat ceva mai mult decât ce a pretins.

Spynews.ro a făcut rost de o imagine bombă cu Alex Bodi și cu nimeni altul decât, Cengiz Şıklaroğl! Se pare că fotografia a fost realizată atunci când afaceristul și Drăgușanca și-au sărbătorit reîmpăcarea printr-o mică deplasare în Instanbul.

Potrivit Spynews.ro, în continuare are loc o anchetă jurnalistică despre ce anume s-a întâmplat, cu adevărat, între cei trei la întâlnirea de gradul zero, așa că dacă vreți să aflați toate detaliile stați pe www.antenastars.ro și veti afla!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest