Adi Cristescu dezvăluie criteriile pentru alegerea partenerei de viață: "Prezența lui Dumnezeu în relația de cuplu…”

 

Adi Cristescu discută despre aspectele pe care le ia în considerare atunci când își caută o parteneră de viață. Într-un interviu acordat Antena Stars, Adi Cristescu vorbește și despre semnele divine pe care le-a primit din partea animalelor de companie.

Pentru Adi Cristescu, aspectul spiritual și prezența lui Dumnezeu într-o relație de cuplu sunt extrem de importante. ''Prezența lui Dumnezeu în relația de cuplu este foarte importantă. Am fost întrebat de mai multe ori pentru că sunt singur de ceva vreme, sunt burlac. Vreau în momentul în care voi avea o relație vreau să știu că există acel ingredient divin. Am știut dintotdeauna că femeia care va fi lângă mine, mă va ajuta cumva.'', a declarat Adi Cristescu, la Antena Stars.

În ceea ce privește semnele divine, Adi Cristescu povestește despre o experiență pe care a avut-o cu animalele sale de companie. ''Îmi aduc aminte de o zi de acum mai mult de 10 ani. Aveam 2 câini la mine în curte, în fiecare zi ei se dădeau la o parte, nu stăteau în drum. În acea zi s-au pus în fața mașinii și nu m-au lăsat să plec, înaintam cu mașina 30 cm și ei se puneau de botul mașinii.

Până la urmă trebuia să plec ca să duc pe cineva aproape, iar mai apoi m-am întors în curte. Nu știu dacă este un semn divin, dar nu au mai făcut asta până atunci.'', a mai declarat Adi Cristescu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest