Adi de la Vâlcea, declaraţii sincere după ce fiul lui a aflat notele de la Bac! De ce nu vrea să îl înscrie la facultate?

 
+2 click pentru
galerie

Ei bine, un părinte fericit este Adi de la Vâlcea. Fiul lui a susţinut examenul de bacalaureat, cu o notă nici de laudă, nici de ruşine, cum chiar manelistul a declarat.

Adi de la Vâlcea a intrat în direct la "Star Magazin" şi vorbit despre notele pe care le-a luat fiul său la examenul maturităţii.

"Eu sunt mulţumit de nota, pentru că s-a încadrat acolo unde i-am dat eu voie să se încadreze. De când a început să joace tenis de câmp, i-am zis să o lase mai moale cu cartea, el era înainte un elev de 9 şi de 10. Şi acum i-am zis să se încadreze între 7 şi 8 şi chiar aşa s-a încadrat. I-am spus că e ultimul lucru pe care i-l mai cer, să ia Bacul. Examenu ăsta a fost unul dintre cele mai importante, dar sunt convins că o să mai aibă examene în viaţă.

Dacă mă întrebaţi pe mine, eu nu vreau să dea la facultate pentru că dacă e să dai la facultate trebuie să îţi doreşti ceva, adică să urmezi ceea ce faci. Aşa el cântă cu mine şi deja, drumul e cam stabilit. Mi se pare o pierdere vreme, odată ce nu există o facultate de cântat la nunţi. Ce să facă cu Conservatorul în ţara asta. Eu zic că am copilul perfect, dar el mi-a cerut ceva să îşi pună la orgă," a spus Adi de la Vâlcea, la "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest