Adi de la Vâlcea și Narcisa Moisa, în stare de șoc: „Era stâlpul familiei!”

 

Vestea morții lui Petrică Cercel a lovit ca un trăznet și a lăsat un gol adânc în sufletele celor care l-au cunoscut și prețuit. În exclusivitate la Antena Stars, Adi de la Vâlcea și Narcisa Moisa au vorbit despre pierderea lui Petrică Cercel.

 

Jale în lumea manelelor. Moartea lui Petrică Cercel i-a luat pe nepregătite pe toți cei care l-au iubit. Colegii de breaslă și-au găsit cu greu cuvintele, fiind zguduiți de durere. Ei au încercat, fie prin mesaje postate pe rețelele de socializare, fie prin declarații date la emisiunile TV, să-ți strige durerea. Adi de la Vâlcea și Narcisa Moisa au oferit primele declarații la Antena Stars după ce au aflat că unul dintrei cei mai apropiați colegi ai lor, Petrică Cercel, nu mai este printre noi.

 

Adi de la Vâlcea a părut devastat de tragedie, mai ales că era prieten vechi pe Petrică Cercel: „E prietenul meu, al nostru. Prietenul tuturor. De COVID a fost internat. Cine se aștepta. E totuși o boală nu atât de grea, puțini sunt cei care au și decedat. Ne știm de mult timp, de la începuturile mele. Nu mi-a răspuns Ionuț. Înțeleg prin ce trece și când l-a intubat, nu avea cuvinte să vorbească, mi-a scris mesaj. Era în spital de trei săptămâni. Are copii buni, copii cuminți și pentru ei era stâlpul familiei.”, a declarat Adi de la Vâlcea la Antena Stars.

 

Narcisa Moisa nu a ascuns faptul că a fost ajutată de-a lungul carierei de Petrică Cercel. Ea a spus că trăiește unul din șocurile vieții, dezvăluind că nu i-a venit să creadă ce se întâmplă încă din perioada în care a aflat că regretatul artist este intubat la spital. „Sunt șocată de această veste și când am auzit că este în spital, tot nu-mi venea să cred, nu voiam să cred. De câte ori mai discutam despre acest subiect aveam speranțe și spuneam așa câte o rugăciune pentru el. Ce pot să spun e că a fost un om bun, se vedea acest lucru! Își iubea familia foarte mult. Și-a crescut copiii cu cea mai mare dăruire. Nu mai spun că a fost un lăutar, un artist care separat de faptul că compunea, după care toți lăutarii din România cântau și îți câștigau pâinea după el, printre care și eu.”, a declarat Narcisa Moisa la Antena Stars

 

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Cântărețul era internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest