Adi Despot, accident la schi! Solistul "Viţa de vie" a fost operat

 
+2 click pentru
galerie

Emoţii pentru fanii trupei Viţa de vie. Adi Despot s-a accidentat în concediu. Artistul şi-a fracturat mâna dreaptă, la schi, şi nu mai poate urca pe scenă. Aşa că turneul anunţat pentru începutul acestui an se amână cu o lună

De ce i-a fost frică nu a scăpat. Adi Despot s-a accidentat pe pârtia de la Bansko, din Bulgaria, chiar în prima zi de concediu, săptămâna trecută. "S-a întâmplat cum i se poate întâmpla oricui la schi, nefiind foarte multă zăpadă în perioada asta a anului şi fiind foarte multe pietre pe pârtie, am avut ghinionul să mă întâlnesc cu o piatră".

S-a întors la Bucureşti, iar medicii i-au pus imediat diagnosticul. Fractură intra-articulară. Pentru un chitarist, asta poate fi o dramă. "Este coşmarul oricărui chitarist, să-şi rupă ceva la una din mâini, ştii? Operaţia a fost destul de delicată şi riscăm să-mi pierd parţial mobilitatea mâinii drepte".

Aşa că trupa a decis să amâne primele 12 concerte din turneul prin ţară în care urma să plece. Adi Despot va putea urca pe scenă abia după jumătatea lunii februarie. Totuşi, fanii pot sta liniştiţi." Operaţia este impecabilă, a ieşit impecabil, adică te uiţi pe radiografie, pe noua radiografie şi nici măcar nu se mai vede fractură".

Primul concert din turneul Fenomental va fi pe 21 februarie, la Piteşti. Concertele anulate acum, printre care şi cel de la Bucureşti, vor fi reluate în toamnă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest