Adi Sînă a avut coronavirus! Primele declarații ale artistului, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „A fost tare greu!”

 

Adi Sînă a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Soțul Ancăi Serea a făcut primele declarații, după ce a fost infectat cu COVID-19, prin intermediul unui clip publicat pe contul său de socializare.

Adi Sînă a anunțat că a avut COVID-19. Și chiar dacă simptomele au apărut când se afla înconjurat de cei dragi, niciun alt membru al familiei nu a contactat virusul. Din cauza stării de rău, artistul a decis să meargă să se testeze, iar ulterioru s-a izolat chiar în mansarda vilei sale.

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine.  Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. (...) În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine.”, a spus soțul Ancăi Serea.

Adi Sînă s-a vindecat de noul coronavirus

Cel de-al doilea test făcut de Adi Sînă a ieșit negativ, după ce a urmat cu sfințenie tratamentul pe care le-a primit de la spital. În timp ce artistul a fost izolat în mansarda casei sale, Anca Serea s-a ocupat singură de cei șase copii.

De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei.”, a mai spus Adi Sînă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest