Adi Sînă i-a dus pe cei mici pe meleagurile în care a copilărit! „Costumul meu și al Ancăi au 60 de ani!”

 

Artistul și soția sa își petrec o parte din vacanța de vară în Maramureș pentru a le arăta și copiilor lor locurile mirifice din România.

 

Anca Serea și Adi Sînă au considerat oportun ca în această vacanță de vară să-I ducă pe cei mici în Maramureș, locuri atât de dragi cântărețului, având în vedere că aici a copilărit. „3 adulți și patru copii au plecat la drum”, a fost anunțul făcut de Anca Serea pe Instagram, atunci când au plecat în vacanță.

 

Ajunși în locurile de baștină ale artistului, atât adulții, cât și cei mici s-au echipat în portul traditional maramureșan și s-au pozat. Anca Serea a purtat un batic pe cap, o cămașă specifică zonei, poale peste care a îmbracat două zadii, iar în picioare, opinci, în timp ce Adi Sînă a purtat o cămașă albă, izmene, brâu, iar pe cap, autenticul clop.

 

"Visez de mult la cadrul acesta… Azi a fost una din cele mai frumoase zile de vacanță… petrecuta in Maramuresul istoric. (...) Costumul meu si al Ancăi au 60 de ani si au aparținut părinților Irinei când s-au căsătorit", a fost mesajul care a însoțit fotografiile făcute publice de artist pe facebook.

 

Pe Instagram, acesta a scris: „Am ajuns în Tihău, locul în care am copilărit, unde mi-am petrecut fiecare vacanță din copilăria mea. Am niște amintiri foarte frumoase. Astăzi, mâine și pentru următoarele trei zile vom vizita Sălajul și Maramureșul împreună cu copiii. Suntem foarte nerăbdători ... mă rog, mai mult eu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest