Adina Alberts dezminte declarațiile soțului său, Viorel Cataramă: „E bine. Nu are niciun simptom”

 

Chiar dacă a plecat de acasă pentru a nu fi infectată și ea cu noul coronavirus, Adina Alberts l-a monitorizat telefonic pe Viorel Cataramă, din momentul autocontaminării cu COVID-19, până în prezent. După ce omul de afaceri a explicat că deja prezintă simptomele specifice virusului, soția sa a demințit toate declarațiile acestuia, spunând că se simte foarte bine, de fapt.

Adina Alberts, de profesie medic, a dezvăluit că după ce soțul său, Viorel Cataramă a vizitat o comunitate din Bărbulești, unde a îmbrățișat oameni infectați cu coronavirus pentru a se infecta și el, acesta nu a prezentat niciun simptom caracteristic, în ciuda spuselor lui.

„El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri. Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, a explicat Adina Alberts, la RomâniaTV.

S-a autoinfectat cu coronavirus

În timp ce toată lumea s-a baricadat în propriile case de teama de a nu contacta virusul care a terorizat întreaga planetă, Victor Cataramă s-a infectat voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că toate măsurile de siguranță luate au fost exagerate, iar virusul reprezintă doar o metodă de manipulare a populației.

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieși din mine așa cuma intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile”, a susținut Viorel Catarmă, recent.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest