Adina Alberts s-a externat! Viorel Cataramă a dat primele detalii despre cum este fetiţa lui

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi, la doar trei zile după ce a devenit mămică pentru prima dată, Adina Alberts a fost externată împreună cu fetiţa ei, Briana Maria Cataramă. Proaspătul tătic Viorel Cataramă a trăit cele mai frumoase şi mai emoţionante momente de viaţa lui, când şi-a strâns la piept fiica.

Omul de afaceri a intrat în legătură telefonică la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi vorbit despre primele momente în care Adina Alberts a ajuns acasă cu micuţa lor.

"Fetele sunt bine, fetiţa cea mică are şi ea nevoie de somn, mama este şi ea în refacere. Una peste alta sunt bine şi aşteptăm ca zilele viitoare să fie şi mai bine. E o fetiţă în primul rând foarte frumoasă, este o fetiţă cuminte, care respectă program stabilit de medici privind masa, privind odihna, privind igiena, nu face niciun fel de probleme, dar principala ei calitate este că e foarte frumoasă. Mama pe de altă parte face tot posibilul să ajungă la silueta dinainte de naşterea.

Eu nu sunt superstiţios, un copil s-a născut, el există şi dacă lumea vrea să îl vadă, de ce să nu-l vadă," a spus Viorel Cataramă, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest