Adina Barbu, femeia cu cei mai mari sâni din România, declară la “Refresh by Oana Turcu”: “am circumferinţa sânilor de 96 de cm”

 

 Adina Barbu, femeia cu cei mai mari sâni din România, este invitata Oanei Turcu în emisiunea “Refresh”, mâine, de la ora 16.00, la Antena Stars.


Senzuala brunetă care a pus pe jar imaginaţia bărbaţilor din România povesteşte telespectatorilor de la Antena Stars despre motivul pentru care a ales să-şi mărească bustul: “eu nici înainte de a-mi pune implanturi nu aveam sânii mici: avea la sutien cupa C. Doar că sânii îşi pierduseră din elasticitate aşa că am hotarât să-mi pun silicoane. Îmi câştig existenţa singură, dintr-o afacere de familie, am o patiserie în Braşov. Mi-am pus silicoanele din banii mei. O femeie trebuie să ştie să se pună în valoare la orice vârstă. Nu m-am simţit niciodată ameninţată de femeile mai tinere. În ziua de azi bărbaţii vor femei puternice, independente, stabile care ştiu ce vor."

Adina este într-o relaţia şi deja: "am discutat cu iubitul meu despre căsătorie. Îmi doresc trei copii." Cât priveşte modul în care îşi întreţine siluetă, bruneta declară la “Refresh by Oana Turcu” că mănâncă o singură data pe zi”. Mâine, de la ora 16.00, telespectatorii Antenei Stars vor afla de la Adina cum a fost cucerită de către iubitul ei.


În partea a doua a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, cântăreţul Marcel Pavel şi soţia lui, Violeta, povestesc telespectatorilor Antenei Stars cum li s-a schimbat viaţa de când pe lume a venit fetiţa lor, Juvenalia. “Am fost şocat când am aflat că soţia mea este însărcinată pentru a treia oară. Parcă am primit o măciucă în cap”. La momentul aflării acestei veşti, Marcel avea 53 de ani, iar Violeta, 42. “Mi-aş dori ca fetiţa mea să facă afaceri sau să fie om de televiziune”, spune artistul.


Pentru telespectatorii Antenei Stars, Marcel Pavel şi-a reamintit de perioada în care o curta pe Violeta: “la început o sunam pe sotia mea numai la ore târzii în noapte. Atunci aveam timp", încheie el.


Ce surprize le promite cântăreţul fanilor săi, telespctatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest