Adina Buzatu, încântată peste măsură de vacanța din Cuba: „N-am beneficiat niciodată de o așa primire”

 

Stilista a povestit în cadrul emisiunii Vacanță de Vedetă de la Antena Stars cum a trăit experiența cubaneză.

La începutul acestui an, Adina Buzatu a fost în vacanță în Cuba, una planificată, cum rar i se întâmplă, după cum a recunoscut în exclusivitate în cadrul emisiunii Vacanță de vedetă de la Antena Stars. Stilista a mai dezvăluit că fiica ei Sara este cea care se ocupă de cele mai multe ori cu organizarea vacanțelor.

„Anul acesta am fost în vacanță mult, mai mult decât toată viața mea (...) Mi-am dat seama că ai nevoie de ieșiri. Plecam foarte mult, călătoream foarte mult, dar mult cu munca. În general, organizatorul-șef este Sara, dacă nu, un alt prieten din grup, dacă nu alți prieteni din grup, dar eu niciodată. Nu știu să îmi caut nici măcar un bilet de avion (n.r. râde). Nu apelez la agenții. Sara este atât de organizată, încât este totul perfect. Ea mi-a rezervat biletul și au zis că niște prieteni că vor să meargă în Cuba. A fost una dintre vacanțele organizate cu mult timp înainte, ceea ce mi se întâmplă rar”, a declarat Adina Buzatu, la Vacanță de vedetă.

Stilista a vizitat Cayo Largo și Havana, dar a fost absolut impresionată de primirea de care a avut parte la hotelul din capitala Cubei. „Am fost în Cayo Largo, pe insulă, și în Havana. În Havana am stat la un hotel central, Național cred că se numea, renovat superb (...) Atunci când am ajuns la hotel, a venit directoarea și a spus că suntem români. Ne-a servit cu cocktail (...) N-am beneficiat niciodată de o așa primire”, a mai spus stilista, la Vacanță de vedetă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest