Adio, durere şi epilat! Cum stopezi creşterea părului

 

Aspectul este deosebit de important în zilele noastre, iar părul de pe faţă şi corp este considerat un semn de masculinitate şi privit cu ochi nu foarte buni de către femei. Epilarea poate să îndesească părul şi provoacă iritaţii, de aceea s-au găsit câteva tratamente naturale pentru stoparea creşterii părului.

Vitamina B6

Vitamina B6 previne excesul secreţiei de testosteron. O dietă bogată în banane, carne de pui, peşte, cartofi reduce creşterea părului nedorit.

Soia

Fitoestrogenul (hormon natural), care este echivalentul estrogenului, este întâlnit în produsele din soia, care contribuie la stoparea creşterii părului nedorit. De asemenea.

Turmericul

Este un vechi remediu de origine indiană, poate fi utilizat pe post de scrub daca este transformat într-o pastă cu care să se facă un masaj blând al feţei.

Rostopasca

Are un rol important în tratarea afecţiunilor dermatologice, fiind folosită contra bătăturilor, a negilor şi a eczemelor, chiar şi contra cancerului de piele. Se ia o frunză din această plantă, se spală, iar tulpina ei fragedă se zdrobeşte. Sucul astfel obţinut poate fi aplicat pe obraji, pe braţe sau pe picioare pentru stoparea creşterii excesive a părului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest