Adio, întâlnirilor nocturne! De ce fug admiratoarele de Victor Slav?

 
+2 click pentru
galerie

Victor Slav a scăpat de toate scandaurile, dar acum are o altă problemă mare! Prezentatorul tv pare să fi spus adio întâlnirilor amoroase şi escapadelor nocturne. Iar noi am aflat motivul pentru care admiratoarele fug de el.

De când s-a despărţit de Bianca Drăguşanu, foarte multă lume a crezut că Victor Slav şi-a găsit liniştea. Fostul băiat de la meteo şi-a încercat norocul cu mai multe domnişoare, dar din păcate, nu a mai mers. Motivul l-a explicat chiar el. Se pare că toată vina o are chiar presa.

"Sunt singur şi vreau să rămân aşa. Sunt înconjurat de multe persoane. Am prieteni atât de sex masculin, cât şi de sex feminin. Pe care s-ar putea să-i pierd din cauza scandalurilor în care sunt implicat. Ei nu îşi mai doresc să iasă cu mine în oraş, de frică să nu fie implicaţi în scandal şi  «târâţi» prin presă din cauza mea," a declarat Victor Slav, pentru Spynews.ro.

Cum s-a şi întâmplat în urmă cu doar câteva luni, atunci când Victor a fost surprins cu Alina, o femeie de afaceri. Cei doi au negat, ba mai mult decât atât, misteroasa brunetă a mărturisit, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că între ei există doar o frumoasă relaţie de prietenie.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest