Adrian Alexandrov, primele declarații după venirea Elenei Udrea! Ce probleme întâmpină fostul ministru: „Trebuie să se recupereze” VIDEO

 

Adrian Alexandrov a oferit noi detalii despre venirea iubitei sale, în ţară. Elena Udrea a ajuns în România, în decursul zilei de luni şi s-a „instalat” imediat în casa iubitului, care este şi tatăl copilului său.

După spusele lui Adrian Alexandrov, singura problemă cu care s-a confruntat Elena Udrea de când a aterizat pe pământ românesc, a fost diferenţa de fus orar. Totodată, acesta a explicat de ce fosta blondă de la Cotroceni a ales să nu spună nimănui că va reveni în ţară: motivul – oboseala după 20 de ore de zbor.

"Elena e acasă, se odihneşte. Prima noapte acasă a fost foarte frumoasă. Mai întâi trebuie să recupereze cu fusul orar, apoi vom vedea ce face. Nu ştiu dacă va da declaraţii. Elena a luat decizia să ajungă în acest fel în România pentru a evita presa, că după 20 de ore de zbor vă daţi seama că nu este uşor", a spus Adrian Alexandrov pentru reporterii Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest