Adrian Cristea, PRINȚ sau CERȘETOR? Uite cum a ajuns să fie îngropat în datorii

 

Toate îi merg numai pe dos. După ce a pierdut-o pe Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea a rămas şi fără bani. Şi cum e învăţat să trăiască numai pe picior mare, fotbalistul s-a apucat să împrumute bani de la prieteni ca să facă faţă vieţii luxoase cu care a fost obişnuit până acum.

Se pare că soarele nu mai răsare deloc pe strada lui Adrian Cristea. De când nu o mai are alături pe Bianca, prinţul are parte numai de probleme. Cariera de fotbalist e la pământ, iar buzunarele i se golesc pe zi ce trece. Şi asta nu-i tot! Fotbalistul este plin de datorii.

Adi a câştigat la Steaua 150.000 de euro dintr-un foc, chiar la semnătură, însă i-a păpat imediat! Nu ştiu ce naiba a făcut cu ei, pentru că, la câteva săptamâni, s-a dus peste tot să ceară cu împrumut.


În urmă cu câteva luni, Cristea a dat fuga la colegi şi la prieteni ca să le ceară împrumut bani pe care a uitat să-i înapoieze.

Mai întâi, a luat de la colegii de echipă, apoi a cerut şi altora, amici sau persoane cu care lucra. A promis că îi va returna imediat, însă nici până azi oamenii nu au văzut o lețcaie!

Offf,off! A ajuns oare fotbalistul la sapă de lemn?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest