Adrian Cristea recunoaşte în exclusivitate în prima ediţie din acest sezon, “Refresh” by Oana Turcu, că: “îmi place să merg la vânătoare să împuşc căprioare”.

 

Relaxat, plin de încredere şi şarm, dar şi proaspăt îndrăgostit, aşa s-a prezentat Adrian Cristea la întâlnirea cu gazda emisiunii “Refresh”, Oana Turcu, iar sâmbătă de la ora 16.00, la Antena Stars, telespectatorii vor putea urmări interviul fotbalistului, în prima ediţie din acest sezon. “Prinţul”

Cristea recunoşte că este îndrăgostit aşa cum nu a mai fost demult şi că a intrat într-o relaţie pe care şi-o doreşte foarte serioasă. “N-am mai făcut un cadou unei femei de foarte mult timp, nici nu mai ştiu de cât timp. Actualei mele iubite nu i-am dăruit nimic. Ea ştie ce vrea şi nu o interesează cadourile şi banii”, mărturiseşte fotbalistul. “Am simţit când o femeie a stat cu mine ca să se afirme. Uneori prea târziu însă. Cel mai bun mod de a termina o relaţie este să fii indiferent”, completează el. Întrebat de Oana ce-i place să facă în timpul liber, fostul sportiv recunoaşte că abia a obţinut permisul de vânătoare: “Îmi place să merg la vânătoare să împuşc căprioare şi mistreţi”.

Ce părere are acum Adi Cristea despre relaţia lui cu Bianca Drăguşanu, dar şi care sunt ultimele tendinţe în materie de beauty şi fashion, telespectatorii Antenei Stars vor afla sâmbătă, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”. Ca şi noutate absolută, din acest sezon, emisiunea îşi va mări durata de difuzare cu încă o oră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest