Adrian Cristea, viaţă de mahăr! Cum vrea să trăiască pe picior mare, fără să depună vreun efort VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Adrian Cristea vrea să se îmbogăţească fără să mişte un deget, iar imaginile surprinse de cei mai vigilenţi paparazzi din România, stau drept mărturie!

În urmă cu câteva zile, fostul forbalist a fost surprins într-o ipostază care nu îl avantajează deloc. Adrian Cristea nu se mulţumeşte cu puţin, chiar dacă este implicat într-o afacere cu haine de lux, aşa că vrea să facă bani prin orice mijloace.

Adrian Cristea se consideră un bărbat norocos. Şi spunem asta pentru că recent, fostul fotbalist a fost surprins în timp ce se afla într-una din casele de pariuri sportive din Bucureşti. Extrem de liniştit, a plasat un bilet, după care şi-a văzut de treburile zilnice.

Cel supranumit „Prinţul” nu a uluit numai prin modul în care vrea să se îmbogăţească, ci şi prin hainele pe care a decis să le poarte. Chiar dacă mereu s-a afişat îmbrăcat la patru ace, de data aceasta a fost surprins într-un outfit casual, potrivit contextului.

Pasiunea pentru pariuri este extrem de cunoscută în rândul fotbaliştilor români! Paparazzii noştri i-au surprins şi pe Dinu „Vamă” şi pe Daniel Pancu, actualul antrenor al Rapidului în timp ce îşi testau norocul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest