Adrian Enache, despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă: "Nu am afirmat că ar fi în moarte celebrală, îmi cer scuze familiei lui!"

 

Gabriel Cotabiţă este în continuare în stare gravă şi se zbate în aceste momente între viaţă şi moarte. Este conectat la aparate, iar toţi apropiaţii săi se roagă pentru o minune.

Adrian Enache a fost prezent la un eveniment şi iar în cadrul discuţiei a vorbit despre stare de sănătate a cântăreţului.

"O să fie aici şi prietenul meu Gabriel Cotabiţă, o să dezmint un zvon care a apărut gen ştire-bombă. Dar vă spun că este o bombă fâsâită, că aş fi spus eu că Gabi e în moarte cerebrală. Nimic mai fals. Nu îmi voi permite niciodată să fac asemenea afirmaţii, este meseria medicilor, mai ales că nu îi cunosc familia foarte bine, îl ştiu doar pe el şi pe prietenii care îl înconjoară. El este una dintre cele mai bune voci din România. O să îmi cer scuze familiei Cotabiţă, dacă au înţeles greşit, dacă aşa li s-a spus. Dar eu nu am făcut astfel de afirmaţii şi nu am să fac niciodată astfel de afirmaţii. Nu am afirmat că Gabi ar fi în moarte celebrală," a spus Adrian Enache, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest