Adrian Ghilă, românul care a dat lovitura în America și a cumpărat casa lui Will Smith: „Aproape 2 milioane!”

 

Faptul că America este țara tuturor posibilităților o dovedește și ascensiunea românului Adrian Ghilă, care locuiește acum în casa marelui actor Will Smith.

 

Pentru Adrian Ghilă visul american s-a împlinit, chiar dacă nu a fost foarte simplu. Românul a încercat prima afacere, în construcții, în 2008, însă criza financiară de atunci l-a împins la faliment. Fire tenace, el a continuat să creadă în visul său: acela de a se realiza peste Ocean. Și a dat marea lovitură cu o firmă de spălătorii ecologice. Acestea i-au adus o avere, drept urmare a reușit să facă o investiție impresionantă: a cumpărat casa lui Will Smith, cu aproape 2 milioane de dolari.  

 

”Este foarte frumoasă, am făcut-o în stilul meu și are faima asta în spate. Are 5 camere, dormitoare, că acolo sunt diferite. Sunt două sufragerii, mai multe. Aproape două milioane (nr.prețul). Am luat-o de ceva timp. Da, din cauza copiilor mei, eu ai decis, energia lor e foarte bună”, a spus Adrian Ghilă la Antena Stars.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Adrian Ghilă a mărturisit că are două mari pasiuni, destul de costisitoare de altfel: ceasurile și mașinile de colecție. ”Cumpăr lucruri scumpe, ceasuri și mașini. Mașinile sunt milioane, dar am și ceasuri de 250.000 de euro. Acolo e singura aroganță. Acum mă uit după o mașină de colecție care ar fi mai scumpă decât toate pe care le am. Nu sunt înnebunit cu vacanțele, le facem pentru copii. Sunt cu ceasurile și mașinile”, a încheiat Adrian Ghilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest