Adrian Minune a plâns ca un copil la petrecerea de ziua lui! Ce cadou i-a făcut soția Cati Simionescu!

 

Artistul a împlinit 47 de ani și a organizat o mega-petrecere, unde i-a avut alături pe toți cei dragi: familia și prietenii. Două momente l-au emoționat până la lacrimi pe Adrian Minune.

 

Cati Simionescu, împreună cu cei trei copii ai cuplului, Karmen, Adriana și Adrian, i-au organizat celebrului manelist o super-petrecere, cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani. Cu cele mai dragi persoane alături, familia și prietenii, Adrian Minune a vărsat lacrimi de fericire. Două momente l-au emoționat profund pe artist. El nu s-a mai putut stăpâni atunci când toți cei prezenți i-au cântat, la unison, „La mulți ani!”. Totodată a fost marcat de cadoul primit de la Cati Simionescu, o brățară de la o firmă celebră, pe care i-a pus-o la mână. Soția i-a pupat apoi mâna lui Adrian Minune, iar artistul a întors gestul fericit până la lacrimi că o are alături.

 

Cei doi au trecut prin momente de cumpănă în urmă cu două luni, când partenera cântărețului a fost operată de urgență înTurcia, din cauza unor probleme de sănătate ce i-ar fi putut pune inclusiv viața în pericol. „Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine, în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou-nouță, e totul ok. O iubesc", a spus Adrian Minune pe contul lui de Facebook la momentul respectiv.

 

La vârsta de 47 de ani, artistul este deja bunic de ceva timp, iar familia lui îi este mereu alături. Fiica lui cea mare, Karmen, a venit cu soțul și fetița ei la petrecere și s-a asigurat că imortalizează cele mai frumoase momente, chiar și cele în care tatăl ei plângea de bucurie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest