Adrian Minune a vorbit în premieră despre operația de micșorare a stomacului: „Am slăbit, sunt frumos”

 
+2 click pentru
galerie

Artistul a făcut două schimbări majore în privința aspectului său: operație de liposucție și și-a tatuat tot spatele.

Cunoscutul manelist a decis că este momentul să facă o serie de schimbări în privința aspectului său. Sub pretextul că vrea să arate bine la nunta fiicei sale, eveniment care urmează să aibă loc în vara acestui an, Adrian Minune a recurs la intervenția chirurgicală pe care și-o dorea de mult timp, și anume micșorarea stomacului. În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, cântărețul a spus cum se simte după această schimbare.

"Sunt ok, sunt plin de viață, îmi iau vitaminele, am slăbit, sunt frumos. Merg și în America să mă fac mai înalt, la 1 m 90. Ce să fac, toate sunt bune și frumoase. O să plecăm și în America, dar la sfârșitul anului.", a declarat Adrian Minune.

În prealabil, pe rețelele de socializare a ținut să-i mulțumească medicului care a făcut intervenția. „Vreau să îi mulțumesc doctorului Copăescu pentru că mă simt foarte bine, extraordinar de bine! Pe 17 aprilie am primul control, sunt super ok, plin de viață, plin de fericire! Aseară am cântat, am cântat foarte bine! După 10 zile am control, mă simt foarte bine!”, a povestit Adrian Minune pe contul său de Instagram.

Totodată, Adrian Minune și-a făcut un tatuaj cu semnificații religioase. În desen pot fi observate niște scări care urcă spre cer, Isus care stă cu brațiele deschise pe acele scări înconjurate de nori, două păsări, dar și un om umil care se roagă și care stă la baza scărilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest